KÉZZEL, SZÍVVEL, SZERETETTEL

Fedezd fel a webáruházam széleskörű termékkínálatát, amelyek tökéletesek lesznek bármilyen belső térhez!

nysse-gombolyu-beton-tal-1450

Beton Dekor Kaspók
és
Növényedények

Legújabbak

kelly-kathy-kaspo-szett-262

Egyedi Design

A betonból készült beltéri termékek egyedisége részben abból ered, hogy a beton egy nagyon sokoldalú anyag, amelyet a megfelelő megmunkálással szinte bármilyen formára lehet önteni. Emellett a beton természetes anyag, amelynek egyedi megjelenése van, így minden betonból készült termék egyedi textúrával és mintával rendelkezik.
Emellett a betonból készült termékek egyedi megjelenése és a termékben rejlő történet is hozzájárul az egyediséghez. A beton egy olyan anyag, amely megőrzi az öntés pillanatában lévő formát, és a termékben lévő apró foltok, légbuborékok és egyéb jellemzők mind azt tükrözik, hogy a termék hogyan készült és milyen folyamatokon ment keresztül.

Most Népszerű

Fedezd fel a legnépszerűbb termékeimet, és találd meg a stílusodhoz leginkább illő dekorációs tárgyat!

Ez az amitől különbözök
Olvasd el néhány vásárlóm
véleményét

Természetes anyagból, igényes munkával elkészített tárgyakat vehettem át ismét.
A saját részre vásárolt termékek minden nap elvarázsolnak az egyedi és letisztult stílussal. Az ajándékba vásárolt szépségeket pedig igazi öröm és mosoly fogadta.
Köszönöm!

Erika

A természetes anyagokkal készült hazai termékek nálam telitalálat. Ízléses mintával, gyönyörű formákban és pasztell színekben pompáznak a tálcák, amiket rendeltem. Külön köszönet Zoltánnak a problémamegoldásáért és az extra korrekt hozzáállásáért.

Donatella

Maximálisan elégedett vagyok, ez ajándék lesz, de biztos fogok vásárolni saját részre is. Épp mint a képeken, tökéletes munka. A termék megérkezett, biztonságos csomagolásban. Egy kedves, névre szóló üzenet is volt a dobozban. Igazán figyelmes. Köszönöm szépen!
(meska)

Gibi
Free Shipping

Justo vestibulum risus impe rdietsconse sectetur.​

30 Days Return

Justo vestibulum risus impe rdietsconse sectetur.​

Best Offers

Justo vestibulum risus impe rdietsconse sectetur.​

Secure Payment

Justo vestibulum risus impe rdietsconse sectetur.​

Shopping Cart
Scroll to Top