flor-seca-dekor-beton-vaza-szen-bronz-bv275

KÉZZEL, SZÍVVEL, SZERETETTEL.

Készülj fel arra, hogy belső tereid egyedivé és lenyűgözővé váljanak! Ismerd meg egyedi tálcáimat, táljaimat, mécsestartóimat és dekorációimat, melyek stílusos kiegészítései lehetnek bármilyen belső térnek.

Beton kaspók
növényedények

flor-seca-dekor-beton-vaza-szen-bronz-bv275

Egyedi Design

A betonból készült beltéri termékek egyedisége részben abból ered, hogy a beton egy nagyon sokoldalú anyag, amelyet a megfelelő megmunkálással szinte bármilyen formára lehet önteni. Emellett a beton természetes anyag, amelynek egyedi megjelenése van, így minden betonból készült termék egyedi textúrával és mintával rendelkezik.
Emellett a betonból készült termékek egyedi megjelenése és a termékben rejlő történet is hozzájárul az egyediséghez. A beton egy olyan anyag, amely megőrzi az öntés pillanatában lévő formát, és a termékben lévő apró foltok, légbuborékok és egyéb jellemzők mind azt tükrözik, hogy a termék hogyan készült és milyen folyamatokon ment keresztül.

Népszerűek

Fedezd fel a legnépszerűbb termékeimet, és találd meg a stílusodhoz leginkább illő dekorációs tárgyat!

Elégedett vásárlóim
néhány véleménye

„Természetes anyagból, igényes munkával elkészített tárgyakat vehettem át ismét.
A saját részre vásárolt termékek minden nap elvarázsolnak az egyedi és letisztult stílussal. Az ajándékba vásárolt szépségeket pedig igazi öröm és mosoly fogadta.
Köszönöm!”

Erika

„A természetes anyagokkal készült hazai termékek nálam telitalálat. Ízléses mintával, gyönyörű formákban és pasztell színekben pompáznak a tálcák, amiket rendeltem. Külön köszönet Zoltánnak a problémamegoldásáért és az extra korrekt hozzáállásáért.”

Donatella

„Maximálisan elégedett vagyok, ez ajándék lesz, de biztos fogok vásárolni saját részre is. Épp mint a képeken, tökéletes munka. A termék megérkezett, biztonságos csomagolásban. Egy kedves, névre szóló üzenet is volt a dobozban. Igazán figyelmes. Köszönöm szépen!”
(meska).​

Gibi
Shopping Cart