A Stílus az amit csinálsz

kintsugi-effect-cementkeramia-kaspo-ke1555

A kezdetek…

Mindíg is lenyűgöztek az egyszerű, igazán tapintható anyagok, és formák, melyekbe első látásra beleszeret az ember. Az otthonomba szerettem volna beszerezni hasonló tárgyakat, ami megfelelő lett volna számomra. Őszintén megmondva nem jártam sok sikerrel.
Ezután döntöttem úgy, hogy kezembe veszem a dolgot és megpróbálkozom az igényeimnek megfelelőt magam elkészíteni. Az elején nem sok sikerrel, de nem adtam fel… Viszont már az elején a hatalmába kerített az érzés és gondolat, hogy ezt nem fogom tudni abbahagyni…
Rengeteg idő, kudarc, buktató és kisérlertezés után sikerült előállítani a megfelelő betonkeveréket, melyből a legkülönfélébb tárgyakat tudtam már előállítani különféle színváltozatokban. Ennek eredményeként egyre bővül a kollekció, mely inspirálja az egyéniséget és erősíti a tökéletes tökéletlenség szépségét. – Megszületett a Concretteria.

Küldetésem

Az általam készített beton dekorok mind kézzel készülnek, szeretettel és szívvel. Szeretem megmutatni, hogy a beton nem csak egy szürke és unalmas anyag, hanem lehet belőle valami gyönyörű és élettel teli is.

Az egyik legfontosabb folyamat a beton dekorok készítése során a csiszolás, amely nagy odafigyelést igényel. A csiszolás során a beton felületét simává és egyenletessé teszem, így egy igazán szép végeredményt érhetünk el.
Küldetésemnek érzem, hogy segítsem a látogatóimat abban, hogy felfedezzék a betonból készült kaspókat, lámpákat, mécsestartókat, tálcákat, tálakat és sok más kreatív díszt, amelyekkel otthonukat egyedivé és személyessé tehetik.

Az indusztriális és minimalista design szeretetét ötvözve, a Concretteria szinte minden terméket különféle színekben kínál, a pasztell, földszínektől az egyszerű semleges színekig bezárólag.

Minden munkám kizárólag kézzel készül, Magyarországon belül, rácalmási kis studiómban, ami azt jelenti, hogy minden termék egyedi és egyedülálló lesz. A beton jellegéből adódóan minden terméknek kissé eltérő tulajdonságai lesznek, a kis légbuborékok és eltérések teszik igazán tökéletesen tökéletlenné az egyes tárgyakat.

darkness-konyhai-eszkoz-tarto-edeny-dket194
Alapító

Bilinszky Zoltán

Pályám vendéglátósként indult, melyben majd 20 évig tevékenykedtem. Közben autodidakta módon elsajátítottam a wordpress nyílt forráskódú weboldal építő rendszerét, a kereskedelmi marketinget és megalkottam első webáruházamat, több, mint 10 évig tartó saját vállalkozással, külfödről importált divatórákkal. 2020 és 2021 években megjelentek a kereskedelmi akadályok beszerzés terén, és bennem is előtört az érzés, nem szeretnék tovább a fogyasztói társadalom kiszolgálója lenni. Ekkor kezdtem el hobbi szinten foglalkozni a cementtel, mint anyaggal. Lenyűgözött, amikor rátaláltam az alkotás fogalmára, hogy végre tényleg önmagam lehetek, kiélhetem a maximalizmusomat és megtapasztalhattam a siker igazi értelmét, ami a mai napig is tart.
Elkészítettem a Concretteria weboldalt és minden egyes nap boldog vagyok, hogy bemutathatom az elkészült legújabb alkotásaimat, melyekben a két kezem munkája, a szívem és a lelkem is benne van.

Média

Kövess @concretteria

Kiváncsi vagy a legújabb elkészült munkáimra? Kövess az instagram vagy a facebook oldalamon

Shopping Cart
Scroll to Top