3-db-os-cementkeramia-szett-szenszurke-tuzarany-1550sz

Bilinszky Zoltán vagyok a concretteria alapítója. Mindíg is lenyűgöztek az egyszerű, igazán tapintható anyagok, és formák, melyekbe első látásra beleszeret az ember. Az otthonomba szerettem volna beszerezni hasonló tárgyakat, ami megfelelő lett volna számomra. Őszintén megmondva nem jártam sok sikerrel :(

Ezután döntöttem úgy, hogy kezembe veszem a dolgot és megpróbálkozom az igényeimnek megfelelőt magam elkészíteni. Az elején nem sok sikerrel, de nem adtam fel… Viszont már az elején a hatalmába kerített az érzés és gondolat, hogy ezt nem fogom tudni abbahagyni…

Rengeteg idő, kudarc, buktató és kisérlertezés után sikerült előállítani a megfelelő betonkeveréket, melyből a legkülönfélébb tárgyakat tudtam már előállítani különféle színváltozatokban. Ennek eredményeként egyre bővül a kollekció, mely inspirálja az egyéniséget és erősíti a tökéletes tökéletlenség szépségét. – Megszületett a Concretteria.

Az indusztriális és minimalista design szeretetét ötvözve, a Concretteria szinte minden terméket különféle színekben kínál, a pasztell, földszínektől az egyszerű semleges színekig bezárólag.

Minden munkám kizárólag kézzel készül, Magyarországon belül rácalmási kis studiómban, ami azt jelenti, hogy minden termék egyedi és egyedülálló lesz. A beton jellegéből adódóan minden terméknek kissé eltérő tulajdonságai lesznek, a kis légbuborékok és eltérések teszik igazán tökéletesen tökéletlenné az egyes tárgyakat.

És most nézz körbe nálam :)