, ,

Betonba Zárt Tájkép Jáspis Nyaklánc

2950 Ft

Elfogyott

Cikkszám: NY177 Kategóriák: , , Címkék: , , , , ,

Betonba Zárt Tájkép Jáspis Nyaklánc

A föld természetes és csodaszép ásványai beton medálba zárva. Egyedi, kisméretű medál, mely igazán modern, stílusos és elegáns megjelenést biztosít viselőjének. Korong alakú dekoratív medál, tájkép jáspis szilánkokkal, ezüst színű vékony láncon. A beton kőszerű anyaga és a belefoglalt ásványok tökéletes természetes összhangot keltenek.

 

Tájkép jáspis

Jellegzetes mintázata alapján kapta nevét. Ha közelről megfigyeljük, úgy tűnik, mintha egy tájképet néznénk völgyekkel, hegyekkel. Leggyakrabban barnás árnyalatokban találhatók meg. Sokan úgy hiszik, hogy növeli viselője kitartását és lelki erejét.

Medál mérete:

Mérete: 25 X 25 mm

Magasság: kb 5 mm

Lánc mérete:

Hossz:  47 cm

Vastagság: 2 mm

Szín: tört fehér, barna árnyalatai

Összetevők: saját cement mix, víz, tájkép jáspis szikánkok, szeretet

 

További nyakláncokat itt találsz

 

A Btk. 187. törvény módosítására hivatkozva fel kell hívnom figyelmét a következőkre.

Az ásványok, ásványokból készült ékszerek és ásványokból készült tárgyak nem gyógyászati eszközök, és nem alkalmasak bármely testi, vagy lelki probléma megoldására. Az itt bemutatott ásványok hatásai, tulajdonságai feltételezettek, orvosilag nem, csak anekdotikusan bizonyítottak. Nem számítanak orvosi tanácsadásnak és nem helyettesíthetik a szakorvosi ellátást. Bármely fizikai vagy mentális egészségügyi probléma gyanúja esetén haladéktalanul keresse fel háziorvosát, illetve szakorvosát. Az itt leírtakat az ásványokkal kapcsolatos  szakirodalom felhasználásával készítettem.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Betonba Zárt Tájkép Jáspis Nyaklánc” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart