,

Duotone Dekor Beton Tál

6750 Ft

A méretei (22 cm széles, 9 cm magas) praktikusak a mindennapi használatra, és az egyedi megjelenésével remekül illeszkedik a modern és az ipari stílusú belső terekbe.

Elfogyott

A Dutone beton tál egy igazán egyedi kézzel készült termék, melynek jellemzői magával ragadják az ember tekintetét. Alul szénszürke, felül pedig világos szürke színekben pompázik, melyek különleges hatást keltenek. Alakja is rendkívül különleges és egyedi, melynek köszönhetően bármely helyiségben remekül mutat.

A tál két színű betonból készült, amelynek köszönhetően érdekes és élénk hatást kelt. Az alul szénszürke és felül világos szürke árnyalatok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, és a beton anyag textúrája tovább fokozza a látványt. Az apróbb, természetes hibák és egyenetlenségek csak tovább fokozzák a tál természetes megjelenését.

A Dutone beton tál szélessége 22 cm, magassága pedig 9 cm, ami egy praktikus méretet jelent a mindennapi használat szempontjából. A tál kiválóan alkalmas különféle tárgyak tárolására, de akár dekorációs elemként is megállja helyét.

Speciális lakkal van kezelve, ami védi a felületet a karcoktól és egyéb sérülésektől. Ez a lakk továbbá kiemeli a beton textúráját és színeit, így még jobban érvényesül az egyedisége. Az alja parafával van ellátva, ami megvédi a tál alját az esetleges karcolásoktól és kopástól. Ezen kívül a parafaréteg segít abban, hogy a tál stabilan álljon az asztalon, és ne csússzon el.

A Dutone beton tál a modern és az ipari stílus jegyeit hordozza magában, így nem csak lakásokba és házakba illeszkedik, de irodák, üzletek és kávézók belső terébe is remekül illeszkedhet. A termék kézzel készült, és a természetes beton anyagának köszönhetően minimális ökológiai lábnyommal rendelkezik.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Duotone Dekor Beton Tál” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart